Shirt & kleding bedrukking bij Teun van Pelt Sport

Drukkerij

Al meer dan 25 jaar is Sporthuis Teun van Pelt gespecialiseerd in het bedrukken van kleding, tassen, petten en zelfs hockeysticks. Het snijden van bijna elk gewenst logo of tekst is mogelijk bij ons in de winkel.

NAAM OF NUMMER OP JE SHIRT

LOGO’S

HOCKEYSTICK

Je (achter)naam op je wedstrijdshirt? Bij ons kan je voor een leuke prijs je naam op je shirt laten drukken. Vaak kunnen we dit ter plekke voor je maken en erop drukken, zodat je het shirtje meteen weer mee naar huis kan nemen. Hetzelfde geldt voor het drukken van een nummer op je wedstrijdshirt of rok/broek.

Sporthuis Teun van Pelt geeft je een gedegen advies wanneer het gaat om het bedrukken van je logo. We kijken graag met je mee

Wil je een unieke hockeystick? Wil je een vriend verrassen? Wil je de naam van een pasgeboren kindje op een mini hockeystick? Om welke reden dan ook, bij ons kan je terecht om je nieuwe hockeystick te bedrukken.

Prijslijst namen:

5 Letters 7 Letters 8 Letters
€ 6 € 7 € 8

Prijslijst logo's

De kosten van de bedrukking van logo’s zijn afhankelijk van een aantal zaken:

Formaat - Kleur - Aantal

Voor een specifieke prijs opgave graag contact opnemen.

Clublogo's

Uittenue/clubpak = gratis!

Ander kledingstuk = €3,50 p Logo.

Nummers & Grootte :

4,5 CM 15 CM
0 - 9 € 3 € 5
10 < € 5 € 7,50

Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of kosten over bedrukkingen kan je vrijblijvend contact opnemen met ons: info@teunvanpeltsport.nl.