Hockeyclubs

HC 's-Hertogenbosch

VMHC MOP

MHC De Dommel

Bij HC Den Bosch zijn we  leverancier van het clubtenue, van het merk The Indian Maharadja, en zijn we lid van de Hockeysociëteit alsmede Goud-sponsor. Wij verzorgen voor de Hoofdklasse teams en alle Selectie Jeugd de bedrukking uit eigen drukkerij.

 

Vanaf 1 maart 2017 openen we onze nieuwe clubshop op het prachtige nieuwe park van HC Den Bosch. Daar zijn we tijdens het seizoen 4 dagen in de week open.

 

Als lid  krijg je 10% korting op je aankopen boven de € 25.00.

Bij MOP zijn wij leverancier van het clubtenue van het merk Indian Maharadja en kledingsponsor van Dames 1 ( promotieklasse en Heren 1 ( 3e klasse ). En tevens is Teun van Pelt ook lid van de MOP Businessclub. 
In het clubhuis van MOP kun je achter de bar, MOP thuis en uit kousen, tapes, bitjes en zeempjes kopen.

 

Clubkleding kun je via onze website bestellen en worden e.v.t. gratis aan huis afgeleverd. Of je komt gezellig langs in de Hinthamerstraat 135.

 

Als lid  krijg je 10% korting op je aankopen boven de € 25.00.

Exclusief leverancier van het clubtenue van het merk Indian Maharadja en Teun van pelt is ook hoofdsponsor van Dames en Heren 1, alsmede Jongens en Meisjes A1.

Ook hier hebben we een vernieuwde clubshop in de gang van het clubhuis waar op de zaterdagochtend, van 9.30 tot 12.30 uur, hockeyspullen gekocht kunnen worden.

 

Als lid  krijg je 10% korting op je aankopen boven de € 25.00.